Készíts egyedi hátteret a fotóidnak

INGYENES

 

A fehér háttér rég lejárt lemez, helyette most megmutatjuk, hogyan készíts 2 különböző, széleskörűen használható és izgalmas hátteret a fotóidhoz.

A legjobb az egészben, hogy ezeket csak egyszer kell elkészítened, utána bármikor rendelkezésedre állnak a következő igényes fotódhoz.

A videóban, mindent lépésről lépésre megmutatunk a hátterek elkészítéséről, így már aznap nekiláthatsz megalkotni a saját háttereid, amitől karakteres fotókat készíthetsz a közösségi média felületekre.

 

Nézd meg az ízelítő videót a képzésünkről

Oktató

Kovács Bernadett, Divat és stílustervező, Közösségi Média Fotós.

Szia! Örülök, hogy itt nézelődsz a képzésink között! Engedd meg, hogy bemutatkozzam neked.

2011-óta foglalkozom különböző formában a divattal, belekóstoltam a divattervezésbe, a stylingba, és a látványtervezésbe is. Utóbbit négy évig űztem hivatásszerűen két mainstream márkánál, ez idő alatt tapasztalatot szereztem a kirakatrendezésben, a próbababa stylingban, a trendek világában. Online szerkesztőként rövidebb-hosszabb ideig megfordultam több magazinnál, mint például a Fashion Time, és a Fashion Hunter, és megjelent néhány cikkem olyan magazinokban is, mint a Phenom’enon, és a Ps magazin.

Fent leírtak alapján láthatod, hogy a vizuális kultúrával számos formában foglalkoztam már. 2018-ban  másodmagammal megalapítottam a Forgeron Studio-t és a Forgeron Akadémiát. A Forgeron Studio keretein belül számos kreatív koncepciót, kampányt készítettem. A Forgeron Akadémia szervezésében pedig több workshopot és személyes konzultációt tartottam a Flat Lay fotózás rejtelmeiről.

A képzéseinkről mondták