Rólunk

Rólunk

Köszöntünk az oldalunkon, Kedves Látogató! A Forgeron Akadémia a Forgeron Studio kistestvére. A Forgeron Studio kivitelezéssel foglalkozik, melynek fő profiljai a styling, a kreatív koncepció kidolgozás, videómunkák valamint a Set Design fotózás. Ezeket összegyúrva pedig a célunk, hogy olyan vizuális anyagokat hozzunk létre, amelyek igazi költemények a szemnek.

Vállalkozóként folyamatosan tapasztaljuk, veletek együtt látjuk-halljuk, hogy mit és hogyan szeretnétek, de sokszor nem juttok el a megvalósításig, olykor akár egyetlen minőségi fénykép hiánya is gondot okoz egy-egy jelentősebb kampánynál.

Erre kerestünk megoldást! Ezért jött létre a Forgeron Akadémia, ahol a fő céljaink: mentorálás, motiválás, inspirálás.

Szeretnénk segítséget nyújtani azoknak a Vállalkozóknak, akik nyitottak a fejlődésre, szeretnék magukat kiemelni a versenytársaik közül, hiszen az egyedi, vállalkozásodra szabott vizuális megjelenés elengedhetetlen!

Küldetésünknek tartjuk, hogy az izgalmas és kreatív vizuális tartalmak ne csak a multik kiváltsága legyen. Tudjuk, hogy vállalkozóként elfoglalt vagy és rengeteg mindent kell egymagadnak csinálnod! Ezért online videóképzések formájában szeretnénk a mentoraid lenni, így bármikor tudsz tanulni, amikor számodra ideális.

Válogass bátran az ingyenes tudásanyaginkból, inspirálódj a képzéseinkből, kérj időpontot egy személyes konzultációra, és beszéljünk a Vállalkozásod látványvilágáról.

Mottónk

Lásd meg amit más nem!

Hashtag

Azonosulsz a nézeteinkkel? Ennek igazán örülünk! Használd te is a #láss #lásdmegamitmásnem hashtageket és alakítsunk ki együtt egy közösséget!