Személyes konzultáció

Személyes konzultáció

Szeretnéd, hogy a vállalkozásodnak olyan vizuális tartalmai legyenek, amire büszke vagy és hűen tükrözi a céged értékeit? Talán ismerős az az érzés, amikor görgeted az Instagramot, a Facebookot vagy akár egy weboldalt és irigykedve nézed a konkurens cég fotóit? Azt gondolod, hogy ez a kiváltság csak a multiké? Talán azt, hogy neked nincs érzéked a fotózáshoz, pedig jó lenne ilyen képeket késziteni magadnak is?

Számos olyan technika és trükk létezik, aminek az elsajátitásával te magad is fantáziadús fotókat tudsz késziteni. Ezeket a trükköket a személyes konzultáció során a gyakorlatban mutatom meg neked, méghozzá a márkádra szabva. Igy már te is birtokában leszel annak, hogyan tidsz esztétikus Flat Lay fitókat késziteni a vállalkozásod számára.

Tűnj ki a stock fotók uralta online térben. Lásd meg, amit más nem!

Mi az a flat lay

A Flat Lay elnevezés az Instagram hatására született, manapság pedig virágkorát éli ez a fotózási technika. Egy egyszerű alapon esztétikusan elhelyezzük a fotózni kivánt kellékeinket, majd megörökitjük őket. Fontos a háttér, a fények, valamint az igényes kivitelezés, hiszen ettől lesz tökéletes a kompozicio.

Vállalkozóként ez egy szuper lehetőség arra, hogy bemutasd a termékeid, vagy akár a szolgáltatásaid.

Amennyiben termékeket forgalmazol, akkor egy picit könnyebb dolgod van, mert már adott, hogy mi fog szerepelni a fotón. Azonban szolgáltatóként se csüggedj, neked is van lehetőséged ilyen fotókat késziteni. A te esetedben inkább egy életérzést tudsz átadni a fotóval.

Hol tudod használni a Flat Lay fotókat?

  • Honlap/Webshop
  • Social média (Facebook, Instagram, Pinterest)
  • Sales oldal/Landing page
  • Termékkatalógus
  • Linkedin
  • Hirlevél fejléckép

A Konzultáció menete

 – Egy személyre szabott fotózásra, és megbeszélésre készülj, amely előtt egy kérdőívet küldünk ki részedre. Ezen tudod számunkra jelezni, mi jelenleg a legfőbb problémád ezen a területen, mi az, ami érdekel.

 – Így a találkozó során hatékonyan tudunk Neked segíteni.

 – E mellett pedig, a konkrét tanácsokon túl közösen elkészítünk egy komplett Flat Lay kompozíciót, amelyet – a kapott ötletekkel együtt, a későbbiekben fel tudsz használni a különböző social media felületeiden.

A konzultáció helyszíne: Clique Design Studio, Budapest, 1082, Baross utca 47. II./7.

A két órás konzultáció ára: 47.500 Ft